19 de nov. 2012

Més de 100 empordanesos i empordaneses donem suport a Oriol Junqueras


El proper 25 de novembre els ciutadans de Catalunya estem cridats a vo­tar per decidir el futur del nostre país. Les persones que signem aquest document, estan vinculades a l'Empordà i volen manifestar públicament el seu suport a la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.


A Esquerra Republicana estem convençuts que, en l'objectiu d'assolir un país lliure i més just, hem d'arribar al major nombre de persones possibles i que per aconseguir-ho volem  fer servir tots els canals de comunicació al nostre abast. Amb aquest document volem animar als empordanesos  que donin suport el proper diumenge 25 de novembre al projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Per aquest motiu més de 100 empordanesos hem firmant el manifest de suport a Oriol Junqueras  sota l’afimació: “Entenem que, en uns moments històrics com els que vivim, aquest partit és la garantia d'avenç cap a la nostra independència nacional, així com de la defensa i aprofundiment de l'estat del benestar i dels nostres drets socials”


Amb aquesta actuació pretenem animar als ciutadans de la comarca a fer un pas endavant i que el proper 25 de novembre donin també el seu suport a Oriol Junqueras i a la candidatura que lidera, Esquerra Republicana de Catalunya. T'apuntes a llista? pepmares@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada