13 de nov. 2012

Els joves la gran assignatura pendent del Port de la Selva


A l’anterior legislatura el regidor de joventut tenia més de 60 anys i amb paraules seves en un ple “jo amb joves no m’hi entenc per això hem agafat una tècnic” poc desprès la tècnic per motius econòmics va ser acomiadada, varem estar pràcticament tres anys amb un regidor de joventut que no s’entenia amb els joves, malgrat tot en Josep Maria Cervera- en aquell moment tinent alcalde i motor de l’ajuntament- va impulsar el pla local de joventut.

17 mesos desprès de formar-se el nou equip de govern han decidit que ja és hora d’escoltar els joves del poble, val més tard que mai ! Només voldria fer una puntualització la reunió està convocada per a joves de 13 a 25 anys el dijous a les 18.00h, la majoria de joves de 18 a 25 estan estudiant fora del Port de la Selva, no seria més lògic fer-ho un dissabte a la tarda?

La política de joventut al Port de la Selva ha estat pràcticament nul·la durant molts i molts anys espero que partir d’aquest dijous es creguin definitivament que el futur del poble som els joves i no la gent gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada