29 de març 2011

Que no decaigui !


El CF Selva de Mar va començar com a club l’any 2006 i malgrat ser un club que va començar de zero es varen unir molts esforços, ganes de treballar i il·lusió per tirar endavant el projecte. Tots hem fet possible aquest projecte , directiva, jugadors, socis i simpatitzants i sobretot l’ajuntament de la Selva de Mar que ha donat recolzament institucional i econòmic en tot moment.

L'equip en dos partits ha rebut 27 gols malgrat tot  la il.lusió no ha decaigut

Paral·lelament tal i com ens varem proposar la junta de l’equip el CF Selva de Mar ha participat activament a la vida sociocultural de la Selva de Mar col·laborant activament al la Festa Major d’estiu, creant la nit de l’havanera i organitzant diferents esdeveniments culturals: concerts, teatre, quina etc.

Cinc anys desprès el 2011 i contra tot pronòstic el CF Selva de Mar encara és viu. Ara bé, creiem que s’acaba una  primera etapa pel club, marcada per la marxa dels seus components més carismàtics en “Ka” i en “Vic”. L’actual junta formada per En Romà en Jordi Cervera, junt al recolzament incondicional d’en Rapa(Aleix Dalmau) i qui escriu aquest article, Josep Marés, que en breu per motius professionals i politics em desvincularé de la gestió diària del club es troba en un moment delicat. La manca de persones que vulguin i/o puguin dedicar temps al club fa que pràcticament totes de les tasques de gestió(bar, Publicitat, socis, camp de futbol, compra material, gestió administrativa, etc) recaiguin exclusivament cap a Romà, fet que l’allunyarà dia a dia esportiu.

El projecte del CF Selva de Mar és el resultat de l’esforç de pràcticament tot un poble. Les condicions actuals fa que el club arribi en un moment clau, en una cruïlla de camins, si seguim el mateix camí en portarà a un precipici. Per tant cal un canvi de sentit i impulsar les millores descrites en aquest document per transformar el CF selva de Mar en un equip sòlid,  participatiu en la vida sociocultural de la Selva de Mar i en un ambaixador digne del poble de la Selva de Mar a reu de la comarca i del país. Us demano doncs que no deixeu que aquest projecte mori.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada