15 d’oct. 2012

Educació i formalitat és molt demanar ?

Arriba 10 minuts tard, amb la reunió ja començada. Malgrat tenir-ho apuntat a l’agenda marxa poc després deixant els reunits amb la paraula a la boca.

Fa dos mesos, s’acorda tenir dues persones de la brigada de l’Ajuntament per donar un cop de mà al desmuntatge, han de venir a les 8.30h i es presenten a les 9.15h, fan la feina a les 10.0h. A les 12.00h ha de tornar, encara no s’han presentat i el que és pitjor, ni excusat !
 
 

Baixa a Barcelona de Figueres, s’ha de presentar un projecte a uns directius. Han quedat a les 11.30, són les 12.00h informen que estan reunits encara; són les 13.00h segueixen reunits;  a les 13.30h ningú ha donat senyals de vida.
Aquests són algun dels casos reals que he viscut directe o indirectament els últims mesos de informalitat, de mala educació, de manca de respecte, de falta a la paraula... Sense tenir present una costum tant habitual com que algú et demana una informació i/o algun document, tu ho busques, ho treballes, ho redactes, ho envies i ni et contesten conforme ho han rebut. Una mica de formalitat? Una mica d’educació? És molt demanar ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada