30 de maig 2011

Neix el Patufet del Port de la Selva

Neix un nou canal perquè els ciutadans puguin expressar les seves inquietuds amb total llibertat, El Patufet del Port de la Selva(l’altre ego de PORT_AM).

Em queden 4 anys de política municipal al Port de la Selva, els més propers a mi saben que tenia el compromís de presentar-me dues vegades a les eleccions i que si no guanyava aquesta segona vegada no em presentava més. De la mateixa manera que si hagués guanyat només m’hagués tornat a  presentar una vegada més. Tinc uns principis i els intento mantenir.

Representem un 25% de l’electorat del Port de la Selva i per això al llarg d’aquests 4 anys tenim el compromís de no defraudar-los. És per això que crem el bloc del “Patufet del Port de la Selva” una eina que pretén ser un espai de suggerències, crítica, denúncia i opinió del Port de la Selva.  

Tot aquell que vulgui  suggerir, criticar, denunciar i opinar i per alguna raó no vol que se sàpiga qui és, es pot posar en contacte amb nosaltres i li publicarem sota el nom del Patufet del Port de la Selva(l’altre ego del grup PORT_AM). El bloc també servirà com a informatiu “no oficial” del que passa a l’Ajuntament del Port de la Selva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada