14 de maig 2012

Ara fa un any...al Port de la Selva

Ara fa un any vivia al Port de la Selva, un poble molt maco de visitar que després Cadaqués és el poble més maco del món. És un poble tranquil agradable, amb escola, CAP, carrers macos i amb la gent més o menys simpàtica segons d’on bufa el vent.
Ara fa un any volia ser alcalde del Port de la Selva, vaig formar un equip, varem preparar un programa i varem fer un vídeo per explicar el nostre projecte per El Port de la Selva. A més a més  varem organitzar diferents actes per explicar els detalls d’aquest programa.

Ara fa un any vivia tot sol en un pis ben maco al Port de la Selva, un pis de lloguer sense gaires luxes. El pis estava situat al poble nou,  una promoció de tres blocs de pisos que fa promocionar la confraria de pescadors del poble pels seus treballadors.
Ara fa un any tota la gent del Port de la Selva em saludava -bé casi tota menys un petit reducte- em deia bon dia i em mirava amb cara de bona persona, als seus ulls hi veia : noi t’admiro per voler implicar-te en política jo no ho faria ni boig !
Ara fa un any al caminar pels carrers del  Port de la Selva estava il·lusionat; amb ganes de treballar pel poble; de fer coses,,, creia que es podien tirar endavant projectes i intentar canviar la dinàmica d’una població que any rere any veu que es fa més difícil viure al Port de la Selva.
Ara fa un any era la Festa Major del Port de la Selva a missa el capellà va donar les gràcies al l’anterior alcalde i va dir als feligresos- l’únic dia que l’església és una mica plena-  que fins al moment tot havia anat molt bé que no calia canviar res.
Ara fa un any seguia la Festa Major al Port de la Selva i l’Ajuntament va celebrar la festa de la Gent Gran i com és habitual – i més en any d’eleccions–  no hi va faltar de res, una vegada més l’ajuntament es gastava milers d’euros del pressupost de cultura per donar les gràcies.
Ara fa un any pensava que alguna cosa canviaria al Port de la Selva...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada