24 de maig 2011

El Millor i el pitjor de la Campanya al Port de la Selva (I)

Una campanya electoral és dura, nosaltres de PORT_AM hem intentat projectar una campanya  positiva i no fer cas de les mentides que han vingut de les diferents candidatures tot el contrari hem preferit no treure “la merda” , hem intentat en tot moment ser positius.

Al llarg de al campanya em quedo em varies coses de positives: La primera haver escoltat a gran part de la gent que viu al Port de la Selva, la Segona gran frase d’en Josep Carbonés al convidar-lo a una taula rodona com a membre de la junta de l’Associació Puig Gros: “ l’Associació no Vindrà a cap acte polític, no et sàpiga greu, però creiem que com associació de la gent gran que som del Port de la Selva, la candidatura que surti ens tractarà molt be” Gran Josep Molt GRAN ! als seus peus !

Coses que no m’han agradat tant : “La Guàrdia Real” vigilant a l’Arbre el dia de la meva presentació o la vigilància a la mateixa porta de la Sala de Ball, del taxita ofical de CiU el 22 de maig de 2011, el dia que el socialistes feien el fi de campanya.

La palma però se l’emporta el president de Convergència del Port de la Selva que va justificar el vot a CiU fent servir un incident d’ara farà dos anys, on una nena va perdre la vida. Li vaig transmetre personalment el meu dolor que un fet així pugui servir de justificant per demanar el vot. Avui(m’he esperat per no fer polèmica els tres últims dies de campanya)  faig públic la meva opinió: Això és repulsiu, fatigós, desagradable, repugnant i injust i espero que mai de la vida aquesta família sàpiga el que es va dir el 19 de maig de 2011 a la Sala de Ball.

El més lamentable de tot és que el Cervell de la Campanya de CiU el feliciti públicament i per si fos poc el cap de CiU en privat condemni les paraules i en públic li doni “gràcies per les teves paraules” Així serà la nova etapa que ens han venut al llarg de la campanya?


Curiosament despres d'enviar aquesta foto al cap de llista de CiU dimecres els de PORT_AM no varem tenir vigilàcia a l'entrada, Tot una llàstima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada